Bojan Janić (©MN Press)
Bojan Janić (©MN Press)

Janić: Postaraću se da ubedim moje igrače da je 2-0 za Vojvodinu

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.04.23. | 21:41

Trener Partizana stoji čvrsto na zemlji i pored toga što je njegova ekipa stigla veoma blizu triple krune

Euforija se oseća svuda gde su prisutni ljudi koji prate odbojkaše Partizana, jer njihov voljeni klub vodi 2-0 u finalnoj seriji. Crno-beli su večeras dobili Vojvodinu u dvorani Master, pa im samo još jedan trijumf nedostaje kako bi se pohvalili triplom krunom.

Iako su na pragu ogromnog uspeha, trener Bojan Janić sasvim razumljivo stoji sa obe noge na zemlji... Ne sme ni sebi da dozvoli da se prerano poraduje, a ni igračima.

Izabrane vesti

Tek ukoliko njegov tim zabeleži treću pobedu, biće dozvoljeno i višenedeljno slavlje...

"Titula je na ledu i to nije fraza. To je tako. Imao sam priliku lično da izgubim više puta tako neku seriju, kad misliš da je gotovo. Ja ću se postarati da ubedim moje igrače da je 2-0 za Vojvodinu", rekao je posle utakmice Bojan Janić. "Videli ste sve juče u ženskoj odbojci. Vodi Jedinstvo 2-0 u pobedama, 2:1 u setovima, 13:5 u četvrtom - sve deluje da je gotovo. I op, op, op - desi se promena i sad je spašavaj se ko može. Dovoljno jedan poraz u Novom Sadu... On čak može da se desi iako mi odigramo dobro, Vojvodina je jaka. Mi ne smemo da budemo loši, treba da budemo mnogo bolji nego danas i na prvoj utakmici, ako mislimo da uradimo nešto više".

Kad pogleda kompletan drugi meč finala može da kaže da je većim delom zadovoljan.

"Osim drugog seta - nema veze što smo ga izgubili, nego zato što smo prvi dobili lakše zahvaljujući njihovim greškama, upozoravao sam da Vojvodina mora pre ili kasnije da krene da igra ozbiljnije i jače. Nismo to skapirali. Opet je u četvrtom bilo trzavica, ali smo bili bolji energetski i fokus je bio bolji, pa smo priveli meč kraju".

Čini se da Vojvodina na prve dve utakmice nije pokazala sve što zna. Spremaće se crno-beli za mnogo jače izdanje protivnika u narednom meču...

"Ja se spremam kao na igrici kad staviš sve igrače na 100 odsto - tako ja očekujem Vojvodinu u utorak. Očekujem da budu najjači na svetu, a mi moramo da odgovorimo na to", podvukao je Bojan Janić.


tagovi

Bojan JanićOK PartizanOK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara